Skoringen julekalender

Vind gaver hver dag!

Betingelser for deltagelse

Alle der tilmelder sig Julekalenderen før 1. december, deltager i konkurrencen om et gavekort på 1500 kr. til Skoringen

Hver dag mellem 1. og 24. december, er der et nyt spørgsmål bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om dagens præmie. Se alle præmier her

Alle deltagere modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på "gamle" spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

27. december udtrækker vi vinderen af hovedpræmien:
1 års forbrug af sko til hele familien. Værdi 10.000 kr.

Spørgeskema
Undervejs i konkurrencen får du mulighed for at besvare nogle få spørgsmål om dig selv, da vi gerne vil lære vores deltagere bedre at kende. Alle, der besvarer vores korte spørgeskema inden 24. december, modtager 10 ekstra lodder i hovedlodtrækningen.

Vilkår for deltagelse i Julekalenderen
For at deltage i konkurrencen, skal du registrere din e-mailadresse, navn, postadresse og telefonnummer.

Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er kun tilladt, at tilmelde sig Julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du, at Skoringen må kontakte dig per e-mail med information om konkurrencen. Hvis du ikke ønsker denne information, kan du framelde det ved at klikke i en af de daglige mails. Du accepterer ligeledes, at Skoringen må kontakte dig med aktuelle tilbud via vores nyhedsbrev.

Konkurrencens vindere publiceres her på siden med for- og efternavn. Vinderne kontaktes desuden direkte via den oplyste e-mailadresse og har en uge til at bekræfte info om navn og adresse for hvor præmien skal leveres. Hvis fristen overskrides trækkes en ny vinder, som også offentliggøres.. Præmierne leveres direkte til vinderne og kan ikke byttes til kontanter.

Ansatte hos Skoringen, Envision A/S og Juhlsen A/S, samt medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os per e-mail på kundeservice@skoringen.dk.